Idag var det en speciell dag. Vi har firat vär sjätte bröllopsdag med Jari. Firat kanske är fel ord, har ej hunnit fira tyvärr. Vi var nog och äta till en restaurang utanför centrum, Ella sov ute så länge vi åt. Måste någon kväll/dag i sommar ta min mamma hit och sköta så vi kan sköta om oss två, det är verkligen viktig att sköta om sin förhållande då man blivit familj. Det är så nytt med en baby. Men man bara känner att det är konstigt att man skulle lämna Ella hem så länge vi åker o nöjer oss 😄. 

 

Idag har det blåsit helt jätte mycket. Storm kan man nog säga. Imorgon borde det vara bättre väder. På morgonet då Ella tar sin tupplur ska jag ut och måla. Ellas fadder kommer imorgon och leker med Ella så då kan jag renovera eller städa här hemma. Efter en vecka är det fest här, tyvärr tror jag inte renoveringen blir färdig före det 😞. Men bättre sent än aldrig, eller vad?!

 

Roligt att man kan uppdatera bloggen med telefonen, men det går ej att sätta in foton härifrån som skulle vara såklart lätt 😁.